Projekty, na kterých mám tu čest spolupracovat

29.04.2011 08:29

www.acentrum.eu Stránka pražského A centra, o.s.

A centrum je prostor poskytující podporu a vzdělávání ženám a rodičům od početí jejich dítěte, přes porod až do tří let věku dětí. A centrum přináší cvičení a sdílení v těhotenství, v jeho prostorách má ordinaci porodní asistentka Ivana Konigsmarková, setkáte se zde s dulami, které Vás doprovodí k porodu. Po porodu jsou pro Vás připravená cvičení a setkávání, kde můžete sdílet radosti i strasti mateřství, získáte informace o tom, jak vše lépe zvládnout a setkáte se s ženami ve stejné životní fázi. V neposlední řadě A centrum organizuje přednášky na nejrůznější témata týkající se rodičovství, osobního rozvoje a života vůbec.

komunity.webnode.cz/

Stránky zaměřené na rozšiřování myšlenky života v opravdovém společenství. Organizátoři vycházejí z díla Scotta M. Pecka ( vyjádřené např. v knize V jiném rytmu). To, co náš svět opravdu potřebuje, je skutečné živtí v pravdě. Tvoření opravdových společenství. Kde pláč je stejně důležitý, jako smích. Kde každý je sám sebou, beze strachum, že když ukáže něco, co není zrovna společensky in, bude zavrhnut a odsouzen. Společenství, kde každý svobodně přináší ve prospěch skupiny svůj individuální dar. Nádhera a po účasti na seminář zjistíte, že vůbec ne utopie :-).

www.spolecnostmaruska.cz

Maruška o.s. společnost pro výchovu ke zdravé sebeúctě. Společnost byla založena v Kralupech nad Vltavou. Pořádáme pravidelná setkávání pro rodiče s dětmi, pravidelná cvičení, přednášky o výchově dětí i sebe sama srdcem, semináře Respektovat a být respektován, Montessori herny a semináře pro rodiče, těhotenská setkávání a cvičení... Naší velkou touhou je založení školky s montessori prvky a propojení ideálu výchovy k sebeúctě v celistvém projektu spojení centra pro maminky, školky a vzdělávacího centra.